Φωτιά Αλεποχωρι Τωρα : Twra Megalh Fwtia Sto Alepoxwri : Κυβερνητικό κλιμάκιο θα βρεθεί αύριο, κυριακή, στις 09.00 το πρωί, στο αλεποχώρι, προκειμένου, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, να γίνει μία πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά και αξιολόγηση για.

Φωτιά Αλεποχωρι Τωρα : Twra Megalh Fwtia Sto Alepoxwri : Κυβερνητικό κλιμάκιο θα βρεθεί αύριο, κυριακή, στις 09.00 το πρωί, στο αλεποχώρι, προκειμένου, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, να γίνει μία πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά και αξιολόγηση για.. Θα επιχειρούν 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων,62 οχήματα,το μετπε, 8 α/φ, 9 pzl,1 chinook & 2 e/π για συντονισμό από αέρος. Μιλώντας στο mega, αργά το βράδυ της πέμπτης, ο αντιδήμαρχος μεγαρέων, κωνσταντίνος φυλακτός, είπε πως η φωτιά έφτασε 500 μέτρα από τη θάλασσα, που βρέθηκε σε έναν από τους οικισμούς που εκκενώθηκαν στο αλεποχώρι. Η φωτιά στην κορινθία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19.05.2021, και πάνω από 24 ώρες μετά όχι απλώς δεν έχει υποχωρήσει, αλλά. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της.

Το πύρινο μέτωπο αναζωπυρώθηκε αργά το μεσημέρι της πέμπτης παρά την πρόσκαιρη ύφεση που παρουσίαζε νωρίτερα, καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι και έφτασαν στα 7 μποφόρ. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Οι άνεμοι θα κοπασουν το πρωί. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε.

Fwtia Twra Nea Entolh Ekkenwshs Gia To Alepoxwri Ereynatai To Endexomeno Emprhsmoy Fwto Binteo Bhma Or8odo3ias
Fwtia Twra Nea Entolh Ekkenwshs Gia To Alepoxwri Ereynatai To Endexomeno Emprhsmoy Fwto Binteo Bhma Or8odo3ias from www.vimaorthodoxias.gr
Στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της. Φωτιά τώρα μεταφέρονται οχήματα στο μέτωπο της πυρκαγιάς μέγαρα αλεποχώρι Κυβερνητικό κλιμάκιο θα βρεθεί αύριο, κυριακή, στις 09.00 το πρωί, στο αλεποχώρι, προκειμένου, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, να γίνει μία πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά και αξιολόγηση για. Προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή. Τώρα η φωτιά καίει το αλεποχώρι!

Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο.

Η φωτιά έχει ξεφύγει και έχει δημιουργήσει μέτωπο 10 χιλιομέτρων. Προς αλεποχώρι, και στη διασταύρωση του πόρτο γερμενό με την. Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής να μαζέψει την φωτιά! Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της. Τώρα η φωτιά καίει το αλεποχώρι! Συγκλονιστικές εικόνες στο αλεποχώρι από την πύρινη λαίλαπα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι αττικής, στην περιοχή ντουράκο, σε δασική έκταση. Μαίνεται η φωτιά στο αλεποχώρι. Δύσκολη νύχτα ήταν για τους κατοίκους της περιοχής με την φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στο σχίνο. Η φωτιά στην κορινθία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19.05.2021, και πάνω από 24 ώρες μετά όχι απλώς δεν έχει υποχωρήσει, αλλά. Σημειώνεται ότι, λόγω της πυρκαγιάς, η ελ.ασ. Ούτε να φανταστώ δεν θέλω τι μπορεί να συμβεί.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι αττικής, στην περιοχή ντουράκο, σε δασική έκταση. Η εκτίμηση είναι μάλιστα ότι οι άνεμοι θα μείνουν σε αυτά τα επίπεδα για τουλάχιστον άλλες δύο ώρες. Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής να μαζέψει την φωτιά! Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι.

Fwtia Sthn Korin8ia Se Apognwsh Katoikoi Sto Alepoxwri Den Emeine Tipota Lene Sto Newsbomb Gr Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Sthn Korin8ia Se Apognwsh Katoikoi Sto Alepoxwri Den Emeine Tipota Lene Sto Newsbomb Gr Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της. Η μεγάλη φωτιά κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι 20/5/2021 ευχές της ν. Συγκλονιστικές εικόνες στο αλεποχώρι από την πύρινη λαίλαπα. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο.

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε.

Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Σημειώνεται ότι, λόγω της πυρκαγιάς, η ελ.ασ. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Η φωτιά έχει ξεφύγει και έχει δημιουργήσει μέτωπο 10 χιλιομέτρων. Φωτιά τώρα μεταφέρονται οχήματα στο μέτωπο της πυρκαγιάς μέγαρα αλεποχώρι Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ. Το πύρινο μέτωπο αναζωπυρώθηκε αργά το μεσημέρι της πέμπτης παρά την πρόσκαιρη ύφεση που παρουσίαζε νωρίτερα, καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι και έφτασαν στα 7 μποφόρ. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Τώρα η φωτιά καίει το αλεποχώρι! Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Η φωτιά στην κορινθία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19.05.2021, και πάνω από 24 ώρες μετά όχι απλώς δεν έχει υποχωρήσει, αλλά.

Συγκλονιστικές εικόνες στο αλεποχώρι από την πύρινη λαίλαπα. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Η εκτίμηση είναι μάλιστα ότι οι άνεμοι θα μείνουν σε αυτά τα επίπεδα για τουλάχιστον άλλες δύο ώρες.

Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnetai To Alepoxwri Sto Eleos Ths Pyrkagias E3i Oikismoi Kahkan Spitia In Gr
Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnetai To Alepoxwri Sto Eleos Ths Pyrkagias E3i Oikismoi Kahkan Spitia In Gr from www.in.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει στο αλεποχώρι αττικής, στην περιοχή ντουράκο, σε δασική έκταση. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Το πύρινο μέτωπο αναζωπυρώθηκε αργά το μεσημέρι της πέμπτης παρά την πρόσκαιρη ύφεση που παρουσίαζε νωρίτερα, καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι και έφτασαν στα 7 μποφόρ. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της. Η μεγάλη φωτιά κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι 20/5/2021 ευχές της ν. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Η εκτίμηση είναι μάλιστα ότι οι άνεμοι θα μείνουν σε αυτά τα επίπεδα για τουλάχιστον άλλες δύο ώρες.

Προς αλεποχώρι, και στη διασταύρωση του πόρτο γερμενό με την.

Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά της. Θα επιχειρούν 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων,62 οχήματα,το μετπε, 8 α/φ, 9 pzl,1 chinook & 2 e/π για συντονισμό από αέρος. Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Το πύρινο μέτωπο αναζωπυρώθηκε αργά το μεσημέρι της πέμπτης παρά την πρόσκαιρη ύφεση που παρουσίαζε νωρίτερα, καθώς ενισχύθηκαν οι άνεμοι και έφτασαν στα 7 μποφόρ. Μαίνεται η φωτιά στο αλεποχώρι. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα. Μιλώντας στο mega, αργά το βράδυ της πέμπτης, ο αντιδήμαρχος μεγαρέων, κωνσταντίνος φυλακτός, είπε πως η φωτιά έφτασε 500 μέτρα από τη θάλασσα, που βρέθηκε σε έναν από τους οικισμούς που εκκενώθηκαν στο αλεποχώρι. Οι άνεμοι θα κοπασουν το πρωί. Μαίνεται η πυρκαγιά στην αργολίδα, σε ύφεση στην χαλκίδα Η φωτιά στην κορινθία ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19.05.2021, και πάνω από 24 ώρες μετά όχι απλώς δεν έχει υποχωρήσει, αλλά. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Ενισχύονται οι δυνάμεις στην πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας.

Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιώνσύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη φωτιά τωρα. Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama